onsdag 20 oktober 2010

Neulash!





Vad är neuLash?

neuLash är ett innovativt serum som förstärker ögonfransarna och bidrar till friskare, naturligare fransar. Produkten visar otroliga resultat efter endast 4 veckors användning, med påstrykning en gång dagligen.

Användarmålgrupp

neuLash är den ideala produkten för kvinnor och män med spröda, tunna eller korta ögonfransar, samt folk som har förlängda fransar eller använder kontaktlinser.

Produktprestanda

Serumet skyddar mot förslitningsfaktorer och hjälper till att förbättra fransarnas styrka och kvalitet. neuLash levererar nödvändiga proteiner och vitaminer samt mjukgörande och föryngrande ingredienser, som alla förstärker befintliga fransar samt ökar tillväxten av nya, samtidigt som fransarna får mer lyster och blir mer elastiska. Varje frans får näring och energi som förvandlar tunna, spröda och korta fransar till kraftigare, mer välmående på bara 30 dagar.

Angripare på dina fransar

Det är många faktorer som påverkar ögonfransarna. Flertalet produkter såsom mascara, ögonfransböjare, sminkborttagningsmedel, blekning och färgbehandlingar, användandet av lösögonfransar (med lim) samt mediciner försvagar alla ögonfransarna. Dessa produkter kan orsaka brytning, förtunning, blekning samt för tidigt fransavfall. Åldrande spelar också en stor roll då det minskar kroppens egen produktion av nya fransar.

Användning

Använd applikationsborsten och stryk på neuLash på roten av de övre ögonfransarna. Lika enkelt som om du strök på flytande eyeliner. neuLash kan även användas till de undre fransarna samt ögonbryn.

Innovativ ögonfransteknologi

Hudlaboratorier har lagt ner mer än två år på intensiv forskning och testning av neuLash.
neuLash är laboratorietestad och utvärderad för både resultat och säkerhet. Förutom de goda resultaten, delgav flertalet konsumenter sin positiva feedback efter användandet.Det har gjorts kliniska studier både i USA och Europa med neuLash.

neuLash innehåller inga cancerframkallande substanser. Baserad på utförliga tester samt konsumenters omdömen, levererar neuLash en kombination av ingredienser som får ögonfransarna att bli fylligare, starkare och friskare.
När man slutar använda neuLash så återgår fransarna till sin ursprungslängd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar